مکان
۸۸۴/۰
چگونگی جمع آوری دادهها
بعد از جمع آوری اطلاعات کتابخانه ای و بررسی پیشینه تحقیق و همچنین با توجه به نظرات اساتید راهنما و مشاور پرسشنامه نهایی تکمیل گردید. به منظور جمعآوری داده ها، ابتدا لیست کاملی از جامعه مورد نظر تحقیق که شامل کلیه مشتریان بیمه شده باشگاه های پرورش اندام شهرستان قزوین بود، با مراجعه به اداره کل ورزش و جوانان شهرستان تهیه شد. سپس با مراجعه حضوری، پس از هماهنگیهای لازم و توضیحات ضروری، پرسشنامه ها توزیع شد. لازم به توضیح است که همراه با پرسشنامه یک نامه به صورت دستورالعمل در مورد چگونگی جمع آوری داده ها و نحوه پاسخگویی به سوالات ارائه شد و در نهایت پس از تکمیل، جمعآوری گردید. همچنین محقق در بازه زمانی ۹۱ اقدام به توزیع پرسشنامه ها شد و پس از کنار گذاشتن پرسشنامه های مخدوش شده، تعداد پرسشنامه تکمیل شده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
روشهای تجزیه و تحلیل آماری
به منظور تجزیه و تحلیل داده های پژوهش از آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد. از آمار توصیفی برای طبقه بندی نمرات خام، محاسبه فراوانیها و محاسبه شاخصهای پراکندگی نظیر میانگین و انحراف معیار استفاده گردید. در بخش آمار استنباطی، ابتدا از آزمون کولموگروف اسمیرنف برای چگونگی توزیع داده ها استفاده شد. در ادامه ضمن رعایت پیش فرض توزیع طبیعی داده ها، از آزمون تحلیل عاملی اکتشافی برای استخراج مولفه ها و گویه ها اصلی تحقیق و از آزمون تحلیل عاملی تاییدی برای بیان تایید موارد استخراج شده استفاده شد. در ادامه از آزمون تی تک نمونه برای اهمیت سنجی هر یک از گویه ها و عوامل آمیخته بازاریابی و از آزمون فریدمن برای اولویت بندی عناصر بازاریابی استفاده شد. تحلیل فوق از برنامههای نرمافزاری۱۷SPSS و ۲۰۰۷ ExcelوLisrel استفاده گردید.
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
فصل چهارم
یافته های پژوهش
مقدمه
توصیف و تجزیه دادهها یکی از مراحل مهم در هر فرایند پژوهشی و تحقیقاتی است. در این فصل به تجزیه دادههای خام پژوهش و استخراج نتایج پرداخته میشود. این فصل شامل دو بخش میباشد. در بخش اول، توصیف آماری جامعه مورد بررسی (ویژگیهای جمعیت شناختی). که در برگیرنده متغیرهایی مانند، سن، جنسیت، وضعیت تأهل، وضعیت شغل، تحصیلات، سابقه فعالیت ورزشی، فاصله تقریبی منزل تا باشگاه، چگونگی آشنا شدن با این باشگاه هدف و انگیزه از تمرین در باشگاه، اطلاع از وضعیت و امکانات سایر باشگاه ها و تعداد روزهای فعالیت در باشگاه در قالب شکلها و جداول ارائه میگردد. در بخش دوم نیز با بهره گرفتن از روشهای آمار استنباطی به آزمون فرضهای پژوهش پرداخته شده است.
لازم به توضیح است که کلیه محاسبات در این فصل با بهره گرفتن از نرم افزار SPSS17 و Excel 2007 انجام گرفته است.
بخش اول
توصیف داده های آماری
الف). توصیف ویژگیهای فردی آزمودنیهای پژوهش
در این بخش ویژگیهای فردی آزمودنیهای پژوهش (سن، جنسیت، وضعیت تأهل، وضعیت شغل، تحصیلات، سابقه فعالیت ورزشی، فاصله تقریبی منزل تا باشگاه، چگونگی آشنا شدن با این باشگاه هدف و انگیزه از تمرین در باشگاه، اطلاع از وضعیت و امکانات سایر باشگاه ها و تعداد روزهای فعالیت در باشگاه)، به صورت توصیفی (فراوانی و درصد، درصد تجمعی، میانگین و انحراف استاندارد). در قالب جدولها و شکلها ارائه می شود.
سن
جدول ۱-۴: سن آزمودنی ها
رده سنی
فراوانی
درصد
درصد تجمعی
کمتر از ۲۰ سال
۳۱
۴/۱۲
۴/۱۲
۲۱ – ۳۰ سال
۱۰۵
۴۲
۴/۵۴
۳۱ – ۴۰ سال
۷۶
۴/۳۰
۸/۸۴