۲-۱۴-۷٫ بهبود تصمیم گیری مدیریت
هر چه اطلاعات، جدیدتر و به روزتر و قابل دسترس باشد، تصمیم گیری مدیران و دست اندرکاران بیمه صحیح تر و مناسب تر خواهد بود. فناوری اطلاعات به کمک ابزار پیشرفته چنان سرعتی را در جمع آوری، انتقال، پردازش ذخیره و بازیابی اطلاعات فراهم آورده است که به دست آوردن آخرین اطلاعات دیگر یک مشکل تکنولوژیک محسوب نمی شود (عالی خانی و بهرامی،۱۳۸۶).
۲-۱۵٫بیمه کارآفرین
شرکت بیمه کارآفرین یکی از نخستین شرکت های بیمه خصوصی است که پس از انقلاب در چارچوب قانون تأسیس مؤسسات بیمه غیر دولتی و قانون تجارت در تاریخ ۲۷/۱۲/۱۳۸۱ به شماره ۲۰۰۸۴۵ به ثبت رسیده و با اخذ مجوز از بیمه مرکزی ایران فعالیت خود را در سطح کشور آغاز نموده است .
۲-۱۵-۱٫فلسفه تأسيس
گروهی از کارآفرینان فرهیخته و صاحب نام صنعت بیمه و بانک با شرکت گروهی از کارآفرینان مهندسی صنایع ساختمان و معماران اقتصادی کشور دست به دست یکدیگر داده با هدف تغییر ریشه ای ساختار سنتی در حال سکون صنعت بیمه و استقرار توسعه پایدار و خلاق در این صنعت با بهره گرفتن از منطق تحول و روش های نوین با به کارگیری ابزارهای فنی مدیریتی و سیستماتیک قابل بهره برداری از ساختار متحول بازار بینالمللی بیمه ، بیمه کارآفرین را بنا نهادند.
۲-۱۵-۲٫اهداف شرکت
۱-حاکمیت شرکتی
۲-مشتری محوری و تکریم ارباب رجوع
۳-بیمه گری با به کارگیری ابزارهای حرفه ای
۴-خلاقیت و ابداع طرح های نو مطابق با نیاز های یک جامعه پیشرفته
۵- آموزش مداوم کارکنان در کلیه سطوح
۲-۱۵-۳٫توان مالی شرکت
بیمه کارآفرین با سرمایه ۱۲۰۰ میلیارد ریال،ذخابر فنی ۳۰۳۳ میلیارد ریال و اندوخته های قانونی،سرمایه ای و سایر اندوخته ها به مبلغ ۱۰۳ میلیارد ریال و در اختیار داشتن پوشش های مناسب اتکایی از توان مالی بالایی برخوردار و قادر است انواع ریسک های صنعتی و غیر صنعتی و همچنین صنایع عظیم نفت،گاز و پتروشیمی را با هر میزان سرمایه تحت پوشش قرار دهد.مجموعه دارایی های شرکت در پایان سال ۹۱ بالغ بر ۷۷۹۷ میلیارد ریال بوده است.
۲-۱۵-۴٫موضوع فعالیت شرکت
*انجام عملیات بیمه ای مستقیم در انواع بیمه های زندگی و غیر زندگی .
*سرمایه گذاری از محل سرمایه و ذخایر و اندوخته های فنی و قانونی در چارچوب ضوابط مصوب شورای عالی بیمه .
*قبول ریسک به صورت اتکائی از شرکتهای بیمه داخلی
۲-۱۵-۵٫توان فنی و تخصصی
این شرکت با بهره گیری از مدیران و کارشناسان کارآمد و متخصص و مجرب که بین ۲۰ تا ۴۰ سال پیشینه فعالیت در سطوح بالای مدیریتی در صنعت بیمه کشور داشته و در برنامه ریزیهای کلان این صنعت مشارکت داشته اند ، آمادگی دارد کاملترین پوشش های بیمه ای و مناسب ترین شرایط و مطلوب ترین خدمات را در کلیه رشتههای بیمه از جمله بیمه های باربری ( صادراتی ، وارداتی ، داخلی) آتش سوزی ( صنعتی، تجاری، خدماتی و مسکونی ) اتومبیل ( بدنه، شخص ثالث و سرنشین) اشخاص ( عمر گروهی، عمر و سرمایه گذاری، حوادث و درمان )، مهندسی، مسئولیت، اعتباری و بیمه های نفت و انرژی ارائه نماید.
شرکت بیمه کارآفرین نخستین شرکت بیمه بخش خصوصی است که توانسته است پوششهای اتکایی خود را از معتبرترین بیمه گران جهان اخذ نماید و با تحصیل پوشش های اتکایی قادر است انواع ریسک های صنعتی و غیر صنعتی را با هر میزان سرمایه تحت پوشش قرار دهد.
۲-۱۵-۶٫پرسنل و شعب
در حال حاضر تعداد کارکنان بیمه کارآفرین به ۴۸۳ نفر رسیده که از این تعداد ۱۷۶ نفر در تهران و بقیه در شعب و واحدهای صدور شرکت در سراسر کشور در خدمت مشتریان گرامی میباشند.
بیمه کارآفرین علاوه بر واحدهای ستادی و شعبه مرکزی تهران در ۳۴ مرکز استان و شهرستان دارای شعبه میباشد و در حال حاضر تعداد نمایندگی های حقیقی و حقوقی شرکت در تهران و شهرستانها ۱۸۴۷ میباشد که از این تعداد ۱۸۰ نمایندگی در تهران و ۱۰۲۰ نمایندگی در شهرستانها فعالیت دارند .همچنین شرکت از خدمات کارگزاران بیمه در سراسر کشور برخوردار میباشد.
۲-۱۶٫پیشینه پژوهش
۲-۱۶-۱٫پیشینه پژوهش در ایران
۱٫صحرایی(۱۳۹۲) در پژوهشی به بررسی موانع توسعه بیمه های الکترونیک در شرکت های بیمه ای پرداخت. که برای این منظور ۴ فرضیه اصلی و۱۱ فرضیه فرعی مطرح گردید که برای جمع آوری اطلاعات پرسشنامه ای شامل ۲۳ سوال تخصصی و ۴ سوال عمومی (در مجموع ۲۷ سوال) در بین ۲۰۸ نفر از مدیران وکارکنان بیمه ایران در استان تهران توزیع گردید که در نهایت با توجه به غیرنرمال بودن متغیر های پژوهش برای بررسی فرضیات پژوهش از ضریب همبستگی اسپیرمن و برای رتبه بندی موانع توسعه بیمه های الکترونیک از آزمون فریدمن استفاده شده است که نهایتاً نتایج حاصل نشان داد که بین عوامل ساختاری، عوامل رفتاری، عوامل زمینه ای و عوامل ماهیتی با عدم پیاده سازی و توسعه بیمه الکترونیک رابطه مثبت و معناداری وجود دارد به طوری که نتایج حاصل از پژوهش امیرخانی و متقی ثابت(۱۳۸۹) نیز نشان داد که عوامل ساختاری، عوامل رفتاری، عوامل زمینه ای و عوامل ماهیتی با عدم پیاده سازی و توسعه بیمه الکترونیک رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.
۲٫معصومی در پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان بررسی رابطه بین استفاده از اینترنت با بازاریابی بیمه عمر
(مورد مطالعه : نمایندگی های بیمه ایران در استان زنجان ) در سال ۱۳۹۱٫
این پژوهش بر اساس نوع هدف از نوع تحقیقات کاربردی، همچنین این پژوهش را می توان جزء تحقیقات توصیفی نیز به شمارآورد. روش انجام این پژوهش نیز پیمایشی است. جامعه آماری این پژوهش را کلیه کارکنان و نمایندگی های بیمه ایران در استان زنجان شکل میدهد که تعداد آن ها ۱۰۲ نفر میباشد. هدف از این پژوهش بررسی رابطه بین استفاده از اینترنت در صنعت بیمه با بازاریابی بیمه عمر میباشد. که نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد بین اینترنت با بازاریابی بیمه عمر، تسهیل ارتباطات، تسهیل تحقیقات بازاریابی، افزایش فروش بیمه عمر، بهبود چهره تجاری، کاهش هزینه و مزیت رقابتی رابطه معناداری وجود دارد. استفاده از اینترنت با توجه به سرعت، دقت و صحت که از ویژگیهای آن است میتواند ضمن ایجاد تسهیلات در ارتباطات و تحقیقات بازاریابی ، فروش بیمه عمر را افزایش دهد و با کاهش هزینه های مربوطه سبب افزایش سهم بازار و مزیت رقابتی شود.
۳٫ افخمی و ترابی در مقاله ای تحت عنوان” تاثیر ابعاد کیفیت خدمات الکترونیکی بر رضایت مشتریان در تجارت الکترونیکی B2C (موردکاوی: بیمه اینترنتی ایران و البرز) در سال ۱۳۹۰ .